Vi holder vinterferie – og glæder os til at lave madoplevelser til jer derhjemme igen.
Vores restauranter åbnes igen i midten af marts, men I er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende os en besked.
Ofte er det vigtigt, at inviterer sit selskab til det helt rigtige sted – og netop der, hvor det betyder noget særligt for jer, vil vi gerne komme og være prikken over i’et for jer og jeres gæster.
Vi elsker godt selskab – også de store af slagsen – og vil gerne være med til at skabe rammerne for jeres helt store fest. Uanset om I har fundet et festlokale med tilhørende køkken eller om vi ved fælles hjælp skal finde en løsning på ”køkkenet” til jeres havefest, så er vi altid klar til at rykke ud.
Uanset om I allerede er igang med planlægningen, eller om I ønsker at have os med helt fra start – kontakt os og fortæl om jeres fest!
Vi holder vinterlukket og arbejder på nye vores nye menuer for 2021 – som vi selvfølgelig deler her på siden, så snart de er klar.
Forretter:
5 snacks (tillæg 28,- i huset, 48,- ud af huset)
Fisk, skaldyr & kød serveret af 2 omgange som tapas på bordet
Grillet salat med kapers, citron, croutons & Havgus (vegetarisk)
Koldrøget laks serveret med hjertesalat, aioli, dild & sprødt
Torsk stegt på crouton, serveret med urter & sauce Hollandaise
Fiskesuppe med bagt rødtunge, syltede grøntsager & karse
Stegt pighvar med sauce Nage & urter (tillæg 60,-)
Hovedretter:
Grydestegt blomkål med trøffel-Hollandaise, kartoffelpuré, syltede løg & timian
Havtaske stegt på benet, serveret med kartofler, sæsonens grønt & urtesauce
Dansk kalvefilet serveret med kartofler, sæsonens grønt & kalvesauce
Økologisk kylling serveret med kartofler, sæsonens grønt, & kyllingesauce
Dansk oksemørbrad serveret med kartofler, sæsonens grønt & rødvinssauce (tillæg 50,-)
Tournedos Rossini; oksemørbrad på crouton, stegt foie gras, kartoffel & trøffelsauce (tillæg 125,-)
Desserter:
Creme brûlée med bær, vaniljeis & sprødt
Sæsondessert; følger menuen i restauranten
Chokoladekage med passionsfrugt, marengs & vaniljeis
Citrondessert med lakrids-is, sprødt & marengs
2 Retter: 318,- pr. person
3 Retter: 398,- pr. person
4 Retter: 468,- pr. person
5 Retter: 528,- pr. person
Ovenstående ting som ”sæsonens grønt” og ”…følger menuen i restauranten” er I selvfølgelig meget velkomne til at spørge nærmere ind til.
Det med småt
Levering i byen: 100,-
Levering uden for byen, op til 25 km: 300,-
over 25 km tillægges yderligere gebyr på 5,- pr. km.
Betalingen sker kontant eller med dankort ved afhentning eller levering.
Ønskes eftersendt faktura, så faktureres et ekspeditionsgebyr på 100,- plus moms.
Vi tager forbehold for trykfejl & ændringer.
En ordre er først bekræftet når kunden modtager en bekræftelse.
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via tlf.
+45 20 70 93 44 eller send en besked her.
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Alle cookies, som ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data, kaldes ikke-nødvendige cookies. Det er obligatorisk at indhente brugerens samtykke for disse.
Afbestillingspolitik:
· Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit
· Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne
· Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne
· Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit
· Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.
Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.