Vi holder vinterferie – og glæder os til at byde velkommen igen fra den 19. marts.
Der er endnu ikke åbnet op for vores bookingsystem, men du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, og få besked når systemet åbnes.
Vi afholder året rundt alle former for selskaber på Kommandobroen. Møder, middage, konfirmationer, bryllup, jubilæum – ja uanset hvilken form for arrangement eller fest – altid med de gode madoplevelser og godt værtsskab er i centrum, så I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.
Om sommeren begynder vi gerne med en velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen. Herefter byder vi gæsterne velkommen i vores lyse lokaler, hvor der serveres sæsonbestemte menuer med udvalgte vine. Som afslutningen på middagen tilbyder vi gerne kaffe og lidt sødt.
Kommandobroen har 2 lokaler at vælge imellem, alt efter hvor stort jeres selskab er.
Er der et forudbestemt budget, er det altid godt for os at vide det, så vi kan komme med et konkret tilbud. Efterfølgende inviterer vi til et møde, hvor vi sammensætter en menu, drikkevarer evt. velkomstdrink, kaffe & sødt, bordopstilling og blomster, forventede antal personer mm.
Når dagen er ved at oprinde ca. 1 uge før afholdelse, får vi det endelige antal gæster. Hvis der skulle opstå sygdom eller andet uforudset, ringer I til restauranten, så retter vi antallet til, også på selve dagen. Det skal blot være sket før I ankommer.
Vi glæder os meget til at I kontakter os, så vi kan byde jer og jeres gæster velkommen i vores lille restaurant.
Se vores forskellige menuer herunder.
”Svampetoast”
Med ristet bacon, svampe, røræg, timian & Vesterhavsost
Små glas med frugtsalat
Koldrøget laks med agurk, dild & radiser
Grillet brød med Hvide Sande rejer & karse
Hønsesalat med syltet hvide asparges & karse
Fanø skinke med syltet løg & urter
2 oste fra Arla Unika med sødt & knækbrød
Pandekager med ahornsirup
Kanelsnegl med glasur
Croissanter
Hjemmelavede rundstykker & rugbrød
Økologisk appelsinjuice & Vesterhavsmost
Lavazza kaffe & A.C. Perchs te
Pris pr. person: 298,-
Økologisk skyr med müesli & melon
3 slags pålæg; Trøffelsalami, Fanø skinke & rullepølse
Økologisk skæreost
Ostebræt med 3 Arla Unika oste
Hjemmelavede frugt- & bærkompotter
Hjemmelavet chokolade-hasselnøddecreme
Røræg med tørsaltet bacon & brunch pølser
Stegte kartofler med timian & bacon
Lun leverpostej med stegte svampe
Pandekager med sirup
Kanelsnegle med glasur
Salat med hytteost, tomat & rødløg
Forskelligt skåret frugt
Croissanter
Hjemmelavede rundstykker & rugbrød
Økologisk appelsinjuice & Vesterhavsmost
Lavazza kaffe & A.C. Perchs te
Pris pr. person 288,-
Mulige tilvalg til Buffet’en:
Røget laks med dild: 25,- pr. person
Hønsesalat med bacon & purløg 25,- pr. person
Grillet brød med Hvide Sande rejer & karse 25,- pr. person
Forretter:
5 snacks (tillæg 28,- i huset, 48,- ud af huset)
Fisk, skaldyr & kød serveret af 2 omgange som tapas på bordet
Grillet salat med kapers, citron, croutons & Havgus (vegetarisk)
Koldrøget laks serveret med hjertesalat, aioli, dild & sprødt
Torsk stegt på crouton, serveret med urter & sauce Hollandaise
Fiskesuppe med bagt rødtunge, syltede grøntsager & karse
Stegt pighvar med sauce Nage & urter (tillæg 60,-)
Hovedretter:
Grydestegt blomkål med trøffel-Hollandaise, kartoffelpuré, syltede løg & timian
Havtaske stegt på benet, serveret med kartofler, sæsonens grønt & urtesauce
Dansk kalvefilet serveret med kartofler, sæsonens grønt & kalvesauce
Økologisk kylling serveret med kartofler, sæsonens grønt, & kyllingesauce
Dansk oksemørbrad serveret med kartofler, sæsonens grønt & rødvinssauce (tillæg 50,-)
Tournedos Rossini; oksemørbrad på crouton, stegt foie gras, kartoffel & trøffelsauce (tillæg 125,-)
Desserter:
Creme brûlée med bær, vaniljeis & sprødt
Sæsondessert; følger menuen i restauranten
Chokoladekage med passionsfrugt, marengs & vaniljeis
Citrondessert med lakrids-is, sprødt & marengs
2 Retter: 318,- pr. person
3 Retter: 398,- pr. person
4 Retter: 468,- pr. person
5 Retter: 528,- pr. person
Ovenstående ting som ”sæsonens grønt” og ”…følger menuen i restauranten” er I selvfølgelig meget velkomne til at spørge nærmere ind til.
På lukkedage; vi har en minimumspris på 10.000,- for at åbne op på vores lukkedage på Kommandobroen
Er der et specifikt ønske om det store lokale, er mindsteprisen 15.000,- eller minimum 35 personer.
Vi tager forbehold for trykfejl & ændringer.
En ordre er først bekræftet når kunden modtager en bekræftelse.
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via tlf.
+45 20 70 93 44 eller send en besked her.
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Alle cookies, som ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data, kaldes ikke-nødvendige cookies. Det er obligatorisk at indhente brugerens samtykke for disse.
Tanker før festen…
Antal gæster
– herunder også eventuelle børn.
Specielle hensyn – f.eks. allergikere, diabetikere el. lign.
De anførte priser er baseret på et minimums antal kuverter og det er en forudsætning, at samme menu serveres for alle deltagere. Til diabetikere og vegetarer serveres dog altid en egnet specialmenu.
Toastmaster
Det er vigtigt, at Deres toastmaster koordinerer aftenens forløb med den ansvarshavende tjener eller køkkenet.
Dekoration
Vi tilbyder vores standard-dekoration på bordene; hvide bloklys og keramikblomster – ønskes andet, så aftales og afregnes dette selv med en blomsterforretning.
Vi står naturligvis gerne for opsætning af al dekoration, bordkort, bordplan m.m.
Bordplan skal vi have i hænde senest 2 dage før festen og al dekoration senest om formiddagen på festdagen.
Ift. duge og servietter så bestiller vi de ønskede farver hjem
Musik
Hvis der er hyret musiker, så skal de gerne gøres opmærksom på, at instrumenter m.v. skal være opstillet inden værtsparret ankommer i lokalet. Vær også opmærksom på, at musikere i flg. deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke – vi tager kr. 250,00 pr. kuvert for musikermad.
Natmad
Serveres senest kl. 01.30 på Kommandobroen, vi anbefaler 01.00… Jo senere den serveres desto færre gæster er der til at nyde den. Husk på at natmad ikke er “skrub af mad”.
Afslutning
Festen skal senest afsluttes kl. 04.00 på Kommandobroen
Herefter vil tjenerne på høflig vis tænde for lyset og gøre gæsterne opmærksom på at nu er festen slut. …vi oplever dog yderst sjældent, at festen ikke slutter naturligt inden det.
Børn
Menuer til børn under 10 år afregnes med aftalt pris. Vi tilbyder både vores børnemenu-kort, eller evt. en mindre version af de voksnes menu
Afbestillingspolitik:
· Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit
· Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne
· Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne
· Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit
· Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.
Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.