BEMÆRK: Nye Covid-19 restriktioner betyder, at ALLE skal medbringe og bære mundbind i restauranten – indtil man sidder ved sit bord.
Senest ankomst kl. 19.00 og restauranten lukker senest 21.45 hver dag.

Lad os stå for værtsskabet

Vi afholder året rundt alle former for selskaber på Kommandobroen. Møder, middage, konfirmationer, bryllup, jubilæum – ja uanset hvilken form for arrangement eller fest – altid med de gode madoplevelser og godt værtsskab er i centrum, så I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.

Om sommeren begynder vi gerne med en velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen. Herefter byder vi gæsterne velkommen i vores lyse lokaler, hvor der serveres sæsonbestemte menuer med udvalgte vine. Som afslutningen på middagen tilbyder vi gerne kaffe og lidt sødt.

Kommandobroen har 2 lokaler at vælge imellem, alt efter hvor stort jeres selskab er.

Er der et forudbestemt budget, er det altid godt for os at vide det, så vi kan komme med et konkret tilbud. Efterfølgende inviterer vi til et møde, hvor vi sammensætter en menu, drikkevarer  evt. velkomstdrink, kaffe & sødt, bordopstilling og blomster, forventede antal personer mm.

Når dagen er ved at oprinde ca. 1 uge før afholdelse, får vi det endelige antal gæster. Hvis der skulle opstå sygdom eller andet uforudset, ringer I til restauranten, så retter vi antallet til, også på selve dagen. Det skal blot være sket før I ankommer.

Vi glæder os meget til at I kontakter os, så vi kan byde jer og jeres gæster velkommen i vores lille restaurant.

Se vores forskellige menuer herunder.

Brunch 'på bordet'

Minimum 15 personer

”Svampetoast”
Med ristet bacon, svampe, røræg, timian & Vesterhavsost

Små glas med frugtsalat
Koldrøget laks med agurk, dild & radiser
Grillet brød med Hvide Sande rejer & karse

Hønsesalat med syltet hvide asparges & karse
Fanø skinke med syltet løg & urter
2 oste fra Arla Unika med sødt & knækbrød

Pandekager med ahornsirup
Kanelsnegl med glasur
Croissanter
Hjemmelavede rundstykker & rugbrød

Økologisk appelsinjuice & Vesterhavsmost
Lavazza kaffe & A.C. Perchs te

Pris pr. person: 298,-

Brunchbuffet

Minimum 20 personer

Økologisk skyr med müesli & melon
3 slags pålæg; Trøffelsalami, Fanø skinke & rullepølse
Økologisk skæreost
Ostebræt med 3 Arla Unika oste
Hjemmelavede frugt- & bærkompotter
Hjemmelavet chokolade-hasselnøddecreme
Røræg med tørsaltet bacon & brunch pølser
Stegte kartofler med timian & bacon
Lun leverpostej med stegte svampe
Pandekager med sirup
Kanelsnegle med glasur
Salat med hytteost, tomat & rødløg
Forskelligt skåret frugt
Croissanter
Hjemmelavede rundstykker & rugbrød
Økologisk appelsinjuice & Vesterhavsmost
Lavazza kaffe & A.C. Perchs te

Pris pr. person 288,-

Mulige tilvalg til Buffet’en:
Røget laks med dild: 25,- pr. person
Hønsesalat med bacon & purløg 25,- pr. person
Grillet brød med Hvide Sande rejer & karse 25,- pr. person

Selskabsmenu

Priserne er ved et minimum på 20 personer

Forretter:

5 snacks (tillæg 28,- i huset, 48,- ud af huset)

Fisk, skaldyr & kød serveret af 2 omgange som tapas på bordet

Grillet salat med kapers, citron, croutons & Havgus (vegetarisk)

Koldrøget laks serveret med hjertesalat, aioli, dild & sprødt

Torsk stegt på crouton, serveret med urter & sauce Hollandaise

Fiskesuppe med bagt rødtunge, syltede grøntsager & karse

Stegt pighvar med sauce Nage & urter (tillæg 60,-)

Hovedretter:


Grydestegt blomkål med trøffel-Hollandaise, kartoffelpuré, syltede løg & timian

Havtaske stegt på benet, serveret med kartofler, sæsonens grønt & urtesauce

Dansk kalvefilet serveret med kartofler, sæsonens grønt & kalvesauce

Økologisk kylling serveret med kartofler, sæsonens grønt, & kyllingesauce

Dansk oksemørbrad serveret med kartofler, sæsonens grønt & rødvinssauce (tillæg 50,-)

Tournedos Rossini; oksemørbrad på crouton, stegt foie gras, kartoffel & trøffelsauce (tillæg 125,-)

Desserter:

Creme brûlée med bær, vaniljeis & sprødt

Sæsondessert; følger menuen i restauranten

Chokoladekage med passionsfrugt, marengs & vaniljeis

Citrondessert med lakrids-is, sprødt & marengs

2 Retter: 318,- pr. person
3 Retter: 398,- pr. person
4 Retter: 468,- pr. person
5 Retter: 528,- pr. person

Ovenstående ting som ”sæsonens grønt” og ”…følger menuen i restauranten” er I selvfølgelig meget velkomne til at spørge nærmere ind til.

På lukkedage; vi har en minimumspris på 10.000,- for at åbne op på vores lukkedage på Kommandobroen
Er der et specifikt ønske om det store lokale, er mindsteprisen 15.000,- eller minimum 35 personer.

Vi tager forbehold for trykfejl & ændringer.
En ordre er først bekræftet når kunden modtager en bekræftelse.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via tlf.
+45 20 70 93 44 eller send en besked her.

Tanker før festen…

Antal gæster
– herunder også eventuelle børn.
Specielle hensyn – f.eks. allergikere, diabetikere el. lign.
De anførte priser er baseret på et minimums antal kuverter og det er en forudsætning, at samme menu serveres for alle deltagere. Til diabetikere og vegetarer serveres dog altid en egnet specialmenu.

Toastmaster
Det er vigtigt, at Deres toastmaster koordinerer aftenens forløb med den ansvarshavende tjener eller køkkenet.

Dekoration
Vi tilbyder vores standard-dekoration på bordene; hvide bloklys og keramikblomster – ønskes andet, så aftales og afregnes dette selv med en blomsterforretning.
Vi står naturligvis gerne for opsætning af al dekoration, bordkort, bordplan m.m.
Bordplan skal vi have i hænde senest 2 dage før festen og al dekoration senest om formiddagen på festdagen.
Ift. duge og servietter så bestiller vi de ønskede farver hjem

Musik
Hvis der er hyret musiker, så skal de gerne gøres opmærksom på, at instrumenter m.v. skal være opstillet inden værtsparret ankommer i lokalet. Vær også opmærksom på, at musikere i flg. deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke – vi tager kr. 250,00 pr. kuvert for musikermad.

Natmad
Serveres senest kl. 01.30 på Kommandobroen, vi anbefaler 01.00… Jo senere den serveres desto færre gæster er der til at nyde den. Husk på at natmad ikke er “skrub af mad”.

Afslutning
Festen skal senest afsluttes kl. 04.00 på Kommandobroen
Herefter vil tjenerne på høflig vis tænde for lyset og gøre gæsterne opmærksom på at nu er festen slut. …vi oplever dog yderst sjældent, at festen ikke slutter naturligt inden det.

Børn
Menuer til børn under 10 år afregnes med aftalt pris. Vi tilbyder både vores børnemenu-kort, eller evt. en mindre version af de voksnes menu

Afbestillingspolitik:

· Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit
· Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne
· Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne
· Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit
· Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.

Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.