fbpx

TAK

for alt fra Kommandobroen

..men Lille K slipper I altså ikke for!

Efter mange tanker og overvejelser, er det blevet tid til ændringer hos by Grantland. Lille K har vokset sig større og større, og tusind tak til jer for det! Alt imens får Kommandobroen ikke længere lov til den udvikling, som den fortjener.
Derfor har vi valgt at vores koncept på Kommandobroen må vige pladsen, da vi ikke synes, at hverken Lille K eller Kommandobroen kan komme til sin ret i et ’dele-køkken’.

I første omgang betyder det;

..Kommandobroen har sin sidste almindelige åbningsdag lørdag den 22. oktober – men vil selvfølgelig fortsat afholde selskaber og arrangementer.

..Lille K overtager begge ender i restauranten, niveauet bliver løftet og der bliver plads til udvikling af konceptet samt menukortet.

 ..gavekort, som vi ved at mange af jer har; de vil forsat kunne bruges begge steder! ..på Kommandobroen frem til vores sidste åbningsdag – og selvfølgelig på Lille K derefter.
Skulle I alligevel have et spørgsmål, er I jo altid meget velkomne til at kontakte os!

Vi synes, at Lille K passer rigtig godt til Hvide Sande – og opbakningen fra alle jer skønne stamkunder såvel som tusindvis af feriegæster viser tydeligt, at det er en restaurant med meget mere potentiale. På sigt kunne vi godt tænke os at træde mere ud af selve driften, så måske der med tiden skal nye kræfter ind udefra for at gøre rejsen endnu bedre.

Vi arbejder på nye ideer med konceptet fra Kommandobroen – hvor vi forhåbentligt senere kan byde alle velkommen til madoplevelser i helt nye omgivelser og med meget mere tid til udvikling og kvalitet frem for drift og vagtplaner. Det glæder vi os utroligt meget til at kunne fortælle mere om senere.

Vi vil gerne sige AF HJERTET TAK for den måde I har været med os siden dag ét! – Kommandobroen havde aldrig kunne lade sig gøre uden jer. I har bestemt ikke set det sidste til os og vores ideer – og vi håber, at vi fortsat kan få lov at byde velkommen til mange glade gæster, når der bliver rykket rundt i restauranten.

Louise, Michael ..og hele by Grantland holdet.

Åbningstider

(Påske åbent tirs – lør uge 15)

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
17.30 – 23.00
17.30 – 23.00
Lukket

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her – og vær altid opdateret når der sker spændende nyt.

OK

© 2021 by Grantland
Design & Hosting · Ensō Design