fbpx

Broen

Ud af huset

Weekendmenu
Minimum 4 personer

4 små anretninger til forret
Oksemørbrad med kartoffelgratin, sæsonens grønt & rødvinssauce
Chokoladekage med karamel, marengs & skovsyre
Pris pr. person: 348,-

Vi har gjort alt i denne menu klar, men I skal selv hygge med det sidste tilberedning derhjemme.

Tapasbuffet
Minimum 10 personer

Mandler & oliven
3 slags skinke og pølser med tilbehør
2 slags fisk / skaldyr
2 lune anretninger
2 slags oste fra Arla Unika med syltede abrikoser
2 små desserter
Brød og smør
Pris pr. person: 288,-

Buffet
Minimum 15 personer

Koldrøget laks med hjertesalat, aioli & karse
Carpaccio med små salater, trøffelolie, mandler & Havgus
Oksemørbrad med bagte løg, timian & ”kold Bearnaise”
Unghane med citron, hvidløg & sauce
Kartoffelgratin med Arla Unika ost
Små tærter med grøntsager & bacon
Grøn salat med sennepsviniagrette & urter
Tomatsalat med mozzarella, olivenolie & balsamico
Chokoladekage med karamel, marengs & skovsyre
Hindbærkage med hvid chokolade, crumble & bær
Brød og smør
Pris pr. person: 398,-

Større selskaber

Er det en større fest I skal holde?
Man har mange ting at fejre; brylluppet, barnedåben, den runde fødselsdag eller en ”bare fordi”-fest, og fælles for dem alle er, at de alle er forskellige og at de ligger på forskellige tider af råvarernes sæson. Derfor er menuerne ofte også meget forskellige.

Hvis ikke I har særlige ønsker til råvarer, ser vores priser således ud:
3 retter – 398,-
4 retter – 488,-
5 retter – 578,-

Priserne er pr. person og er inkl. kokke ved selskaber på minimum 30 personer, er man færre end det, vil der være en merpris for bemanding.

Er I færre end 15 personer? Så vil det være oplagt at kigge på vores Private Dining herunder.

Private dining

Private Dining er vores bud på en restaurantoplevelse derhjemme.
Vi kommer hjem til jer og låner jeres køkken – så I kan slappe af og hygge jer i egne rammer, mens vi hygger om jer.

4 retter – 458,-
7 serveringer – 498,-
9 serveringer – 648,-
13 serveringer – 998,-

Vi kan desuden stå for vine til maden – dette aftales internt.

Minimum bestilling er til 6 personer, og der påregnes 1 kok pr. 15 gæster.
Vi anbefaler en tjener ved over 10 gæster. 

Kok, 2750,- for aftenen
Tilvalg af tjener, 2250,- for aftenen
Kørsel påregnes udover.

Afbestillingspolitik:

· Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit
· Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne
· Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne
· Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit
· Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.

Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.