fbpx

01

Kommandobroen
by Grantland

madoplevelser ved Vesterhavet

Kommandobroen by Grantland har siden 2016 budt velkommen til kulinariske oplevelser i vores hyggelige restaurant i Hvide Sande – helt ude ved Vesterhavet. Her stræber vi, med vores omhyggelige valg af råvarer i en sammensætning af inspirerende retter, for at skabe et unikt univers af madoplevelser – i forreste række ved havnekajen i Hvide Sande. Vi serverer kun vores fastlagte menuer i restauranten – og har kun et aftenkort. Hvis I ønsker frokost eller a la carte, kan I booke bord hos vores ‘lillebror’ Lille K, som bor på samme adresse. 

03

Vinkort

vi elsker gode vine

vores vinkort er fyldt med alle vores favoritter

Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. 

04

Ud af huset

nogle gange er der bare mere hygge derhjemme

Uanset om I er interesserede i gode madoplevelser med et par venner, eller det helt store selskab og bryllup – vi elsker alle former for selskaber ud af huset, og kan hjælpe med de små menuer til afhentning i restauranten, tapasbuffeter – og selvfølgelig også de helt store menuer med kokke og tjenere.

Ofte er det vigtigt at invitere sit selskab til det helt rigtige sted – og netop der, hvor det betyder noget særligt for jer, vil vi gerne komme og være prikken over i’et for jer og jeres gæster. Vi tilbyder en række forskellige menuer – men vil selvfølgelig gerne høre meget mere om jeres tanker og ønsker.

05

Selskaber

lad os stå for værtskabet

vi sørger for at I kan nyde tiden med jeres gæster

Vi afholder året rundt mange former for selskaber på Kommandobroen. Bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, jubilæer – ja uanset hvilken form for arrangement eller fest – så står vi altid klar med de gode madoplevelser og godt værtskab. Så I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.
Om sommeren begynder vi gerne med en velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen. Herefter byder vi gæsterne velkommen i vores lyse lokaler, hvor der serveres sæsonbestemte menuer med udvalgte vine. Aftenen rundes ofte af med kaffe og lidt sødt.

Har I lyst til at vide mere? Udfyld vores kontaktformular her.

06

Gavekort

forkælelse til en du holder af

Mangler du den perfekte gave til at glæde en du holder af?
Med et gavekort til By Grantland kan du slappe helt af og være sikker på, at der vil blive tænkt på dig, når det indløses.

Vores gavekort kan bruges til alle vores madoplevelser samt specialprodukter hos Kommandobroen, Lille K og Hjemme.
Bestil både hurtigt og let herunder, og vælg om gavekortet afhentes i restauranten – eller om vi skal sende en digital udgave på mail, som I selv kan printe.

 

07

Kontakt os

Uanset om du ønsker at booke bord, bestille mad ud af huset eller af helt andre grunde ønsker at komme i kontakt med os – kan du enten gøre det på vores tlf., e-mail eller hurtigt og let med kontaktformularen her.

Tanker før festen…

Antal gæster
– herunder også eventuelle børn.
Specielle hensyn – f.eks. allergikere, diabetikere el. lign.
De anførte priser er baseret på et minimums antal kuverter og det er en forudsætning, at samme menu serveres for alle deltagere. Til diabetikere og allergikere serveres dog altid en egnet specialmenu.

Toastmaster
Det er vigtigt, at Deres toastmaster koordinerer aftenens forløb med den ansvarshavende tjener eller køkkenet.

Dekoration
Vi tilbyder vores standard-dekoration på bordene; vaser med buketter af tørrede blomster – ønskes andet, så aftales og afregnes dette selv med en blomsterforretning.
Vi står naturligvis gerne for opsætning af al dekoration, bordkort, bordplan m.m.
Bordplan skal vi have i hænde senest 2 dage før festen og al dekoration senest om formiddagen på festdagen.
Ift. duge og servietter så bestiller vi de ønskede farver hjem

Musik
Hvis der er hyret musiker, så skal de gerne gøres opmærksom på, at instrumenter m.v. skal være opstillet inden værtsparret ankommer i lokalet. Vær også opmærksom på, at musikere i flg. deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke – vi tager kr. 250,00 pr. kuvert for musikermad.

Natmad
Serveres senest kl. 01.30 på Kommandobroen, vi anbefaler 01.00… Jo senere den serveres desto færre gæster er der til at nyde den. Husk på at natmad ikke er “skrub af mad”.

Afslutning
Festen skal senest afsluttes kl. 04.00 på Kommandobroen
Herefter vil tjenerne på høflig vis tænde for lyset og gøre gæsterne opmærksom på at nu er festen slut. …vi oplever dog yderst sjældent, at festen ikke slutter naturligt inden det.

Børn
Menuer til børn under 10 år afregnes med aftalt pris. Vi tilbyder både vores børnemenu-kort, eller evt. en mindre version af de voksnes menu

Afbestillingspolitik:

· Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit
· Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne
· Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne
· Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit
· Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.
· Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.

Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.

Hvad søger du?

Ønsker I at booke bord?