fbpx

01

Kommandobroen
by Grantland

madoplevelser ved Vesterhavet

Kommandobroen by Grantland har siden 2016 budt velkommen til kulinariske oplevelser i vores hyggelige restaurant i Hvide Sande – helt ude ved Vesterhavet. Her stræber vi, med vores omhyggelige valg af råvarer i en sammensætning af inspirerende retter, for at skabe et unikt univers af madoplevelser – i forreste række ved havnekajen i Hvide Sande.
Vi tror på, at en ret ikke kan være bedre, end de råvarer der er brugt. 

03

Vinkort

vi elsker gode vine

Vinkortet arbejder vi stadig på – men I kan godt glæde jer.

Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. Tekst om vores vine.. 

04

Ud af huset

nogle gange er der bare mere hygge derhjemme

Uanset om I er interesserede i gode madoplevelser med et par venner, eller det helt store selskab og bryllup – vi elsker alle former for selskaber ud af huset, og kan hjælpe med de små menuer til afhentning i restauranten, tapasbuffeter, Private Dining hvor vi laver mad hjemme i jeres køkken – og selvfølgelig også de helt store menuer med kokke og tjenere.

Ofte er det vigtigt at invitere sit selskab til det helt rigtige sted – og netop der, hvor det betyder noget særligt for jer, vil vi gerne komme og være prikken over i’et for jer og jeres gæster. Vi tilbyder en række forskellige menuer – men vil selvfølgelig gerne høre meget mere om jeres tanker og ønsker.

05

Selskaber

lad os stå for værtskabet

Vi afholder året rundt mange former for selskaber på Kommandobroen. Bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, jubilæer – ja uanset hvilken form for arrangement eller fest – så står vi altid klar med de gode madoplevelser og godt værtskab. Så I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.
Om sommeren begynder vi gerne med en velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen. Herefter byder vi gæsterne velkommen i vores lyse lokaler, hvor der serveres sæsonbestemte menuer med udvalgte vine. Aftenen rundes ofte af med kaffe og lidt sødt.

Har I lyst til at vide mere? Udfyld vores kontaktformular her.

06

Gavekort

forkælelse til en du holder af

Mangler du den perfekte gave til at glæde en du holder af?
Med et gavekort til By Grantland kan du slappe helt af og være sikker på, at der vil blive tænkt på dig, når det indløses.

Vores gavekort kan bruges til alle vores madoplevelser samt specialprodukter hos Kommandobroen, Lille K og Hjemme.
Bestil både hurtigt og let herunder, og vælg om gavekortet afhentes i restauranten – eller om vi skal sende en digital udgave på mail, som I selv kan printe.

 

07

Kontakt os

Uanset om du ønsker at booke bord, bestille mad ud af huset eller af helt andre grunde ønsker at komme i kontakt med os – kan du enten gøre det på vores tlf., e-mail eller hurtigt og let med kontaktformularen her.

08

Holdet bag

uden dem her? Nej TAK...

Vores fantastiske By Grantland familie står altid klar til give jer den bedste oplevelse – uanset om det er en aften på Kommandobroen, et privat selskab derhjemme eller en hurtig kop kaffe på Lille K. 

Mød hver og én herunder…

Alberte

Elsker slik

Hader skole

Malou

Elsker dyr

Hader skole

Freja

Elsker rødt kød

Hader at hente pakker

for Michael

Lærke

Elsker vand

Hader fisk

Victoria

Elsker pizza

Hader broccoli

Felix

Elsker god mad

Hader dårlig mad

Magnus

Elsker slik

Hader at stå tidligt op

Lucas

Elsker Coca-Cola

Hader Pepsi Max

Cecilie

Elsker vin

Hader at stå stille

Trine

Elsker familie

og veninder

Hader at gøre bil ren

Diana

Elsker croissant’er

og kaffe

Hader edderkopper

Camilla

Elsker champagne

Hader at gøre rent

Andreas

Elsker sin mor

Hader at stå tidligt op

Kathrine

Elsker god vin

Hader uretfærdige

mennesker

Cornel

Elsker at have travlt

Hader at få taget billeder

Jeppe

Elsker frisk fisk

fra Hvide Sande

Hader dårlig importfisk

Jonas

Elsker

Manchester United

Hader Liverpool

Louise & Michael Grantland

Hvad søger du?