buffeter & selskabsmenuer

Buffeter

Forår 1/2 - 1/6

Rørt krabbe med urte mayo & dild

Hvide Asparges med håndpillede rejer, æggecreme og rugbrødschips

Saltet Hvide Sandefisk med, urteolie og peberrod

Kartoffelsalat med vesterhavsost ost, persille & sennepsvinaigrette

Kalv med bøgehatte & Løg (VARM)

Kylling med spidskål & Citron Rabarberkompot med creme fraise & knas

Surdejsbrød og rugbrød

Sommer 1/6 - 1/9

Laks med blinis & friskost

Kammusling med ærter & dild

Kartoffelsalat med rygeost, purløg & karse

Grillet hvide sande fisk med små gulerødder & radiser

Røget grise mørbrad, med brie & løgkompot

Oksecarpaccio med bearnaise creme & grønne asparges

Jordbærtærte med vanilje & chokolade

Efterår 1/9 - 1/11

Løjrom med rygeost & chips

”Brændt” laks med urtecreme, fennikel & brøndkarse

Broccoli salat med røget mørksej & Kørvel

Efterårssvampe med sprødt brød & timian

Gravad krondyr med trøffelcreme & syltet glaskål

Stegt kyllinge salat med mild sennep, hjertesalat & karse (varm)

Bagt æblekage med vanilje is & karamel

Vinter

”gravad laks” med sennep & dild¨

Håndpillede rejer æggecreme, frisse salat &karse

Temperet torsk med soya, hasselnød & persille

Vintersalat, med kål, citrus & ørredrogn

Røget andebryst med mørkebær & timian (varm)

Terinne af gris & and, med pærer & tomat

Chokolademousse med kirsebær & kanel

Pris pr. person 398,- Ved 15 personer eller mere
Pris pr. person 448,- Ved mindre end 15 personer

Tilvalg:
Stegt oksecuvette med, sauce Bordalsise & grønne asparges (varm): 98,- pr. pers.
Hvide Sande fisk på brød med urter & fiskefumé (varm): 98,- pr. pers.
3 oste med tilbehør & knækbrød: 118,- pr. pers.

..det med ”småt”:
Buffeterne laves fra 6 personer, og skal bestilles minimum 3 dage i forvejen.
Ved mindre end 15 personer anrettes maden i små fade og skåle, som kan sendes rundt og deles ved bordet.
Ud af huset: De varme retter er tilberedte, men skal lunes inden servering.
Der kan ikke ændres i menuerne.

Kontakt os