buffeter & selskabsmenuer
Buffeter
Forår 1/2 - 1/6
Rørt krabbe med urte mayo & dild
Hvide Asparges med håndpillede rejer, æggecreme og rugbrødschips
Saltet Hvide Sandefisk med, urteolie og peberrod
Kartoffelsalat med vesterhavsost ost, persille & sennepsvinaigrette
Kalv med bøgehatte & Løg (VARM)
Kylling med spidskål & Citron Rabarberkompot med creme fraise & knas
Surdejsbrød og rugbrød
Sommer 1/6 - 1/9
Laks med blinis & friskost
Kammusling med ærter & dild
Kartoffelsalat med rygeost, purløg & karse
Grillet hvide sande fisk med små gulerødder & radiser
Røget grise mørbrad, med brie & løgkompot
Oksecarpaccio med bearnaise creme & grønne asparges
Jordbærtærte med vanilje & chokolade
Efterår 1/9 - 1/11
Løjrom med rygeost & chips
”Brændt” laks med urtecreme, fennikel & brøndkarse
Broccoli salat med røget mørksej & Kørvel
Efterårssvampe med sprødt brød & timian
Gravad krondyr med trøffelcreme & syltet glaskål
Stegt kyllinge salat med mild sennep, hjertesalat & karse (varm)
Bagt æblekage med vanilje is & karamel
Vinter
”gravad laks” med sennep & dild¨
Håndpillede rejer æggecreme, frisse salat &karse
Temperet torsk med soya, hasselnød & persille
Vintersalat, med kål, citrus & ørredrogn
Røget andebryst med mørkebær & timian (varm)
Terinne af gris & and, med pærer & tomat
Chokolademousse med kirsebær & kanel
Pris pr. person 398,- Ved 15 personer eller mere
Pris pr. person 448,- Ved mindre end 15 personer
Tilvalg:
Stegt oksecuvette med, sauce Bordalsise & grønne asparges (varm): 98,- pr. pers.
Hvide Sande fisk på brød med urter & fiskefumé (varm): 98,- pr. pers.
3 oste med tilbehør & knækbrød: 118,- pr. pers.
..det med ”småt”:
Buffeterne laves fra 6 personer, og skal bestilles minimum 3 dage i forvejen.
Ved mindre end 15 personer anrettes maden i små fade og skåle, som kan sendes rundt og deles ved bordet.
Ud af huset: De varme retter er tilberedte, men skal lunes inden servering.
Der kan ikke ændres i menuerne.
Selskabsmenuer
Lille K-Menuen
Laks, friskost créme, rugbrød, salater, ørredrogn & dild.
Stegt Hvide Sande fisk på brød med blomkålspuré, kartoffel, urter & fiskesauce
..eller
Oksecuvette med perleløg, kartoffel, urter & rødvinssauce.
Citrondessert med lakrids-is, sprødt & marengs.
398,- per person
.. fra 30 personer i huset / 75 personer ud af huset
Ønsker I selv at vælge, så har vi lavet en række forslag herunder:
Forreter
Saltet torsk, agurk, blegselleri, urter, brunet smør blanquette & brød croutoner.
Laks, friskost créme, rugbrødscroutoner, salater, ørredrogn & dild.
Stegt Hvide Sande fisk på brød, porrer, urter & persillesauce.
Jomfruhummer med hummersuppe, estragon & æble. (tillæg 48,-)
Carpaccio m. spæde salater, Havgus, trøffel & mandler
Hovedretter
Farseret vagtel med svampe, små gulerødder, timian & portvinssauce.
Kalvefilet med spæde grøntsager, perleløg, kartofler & kalvesauce.
(ønskes kalvemørbrad i stedet for kalvefillet: tillæg 48,-)
Beef Wellington med sprød tærte, kartofler & rødvinssauce. (tillæg 98,-)
Havtaske med grøntfrikassé, crudité, kartoffelkompot & sauce Nage. (tillæg 48,-)
Desserter
“Tiramisu”; kaffeis, mascarpone crème, sprødt & espressosirup.
Tærte med bær & hvid chokolade, skovbærsorbet & tuilles.
Chokoladekage med karamel, hindbær, marengs & vaniljeis.
Citrondessert med lakrids-is, sprødt & marengs.
3 retter – 448,-
4 retter – 548,-
5 retter – 648,-
.. fra 30 personer i huset / 75 personer ud af huset
Priserne kan variere, alt efter jeres ønsker til specifikke råvarer.
Priserne er pr. person og er inkl. kokke ved selskaber på minimum 50 personer..
Er man færre end dette, vil der være en merpris for bemanding.
Natmad
Hotdogs: Briochebrød med pølser og diverse tilbehør.
Croissant’er: 2 slags; med hønsesalat og skinkesalat.
Oste- pølsebord: 3 forskellige slags pølser/skinke, 2 slags oste diverse tilbehør, samt brød og smør.