Lad os stå for værtskabet
- nyd dit selskab ved bordet

Dinner by Grantland

Ofte er det vigtigt at invitere sit selskab til det helt rigtige sted – og netop der, hvor det betyder noget særligt for jer, vil vi gerne komme og være prikken over i’et for jer og jeres gæster. Vi tilbyder en række forskellige menuer – men vil selvfølgelig gerne høre meget mere om jeres tanker og ønsker.

Uanset om I er interesserede i gode madoplevelser med et par venner, eller det helt store selskab og bryllup – vi elsker alle former for selskaber ud af huset, og kan hjælpe med de små menuer til afhentning i restauranten, tapasbuffeter – og selvfølgelig også de helt store menuer med kokke og tjenere.

Private Dining

Dyk ned i den unikke verden af Private Dining, hvor hygge, samvær og smagsoplevelser går hånd i hånd. Glem alt om stress og jag – og lad os bringe restaurantoplevelsen direkte hjem til jer, så du kan være tilstede og nyde tid sammen med dine gæster.

Den afslappede stemning i dit eget hjem kombineres med kulinariske overraskelser, hvor vi tager hånd om alt for jeres selskab.

Private Dining by Grantland er mere end bare en middag – det er en mulighed for at trække stikket ud, nyde hinandens selskab og skabe minder omkring bordet. 

.. fordi nogle øjeblikke fortjener en helt særlig kulisse.

Selskaber

Man har mange ting at fejre; brylluppet, barnedåben, den runde fødselsdag eller en ”bare fordi”-fest.

Vi afholder året rundt mange former for selskaber hos Dinner by Grantland, og uanset hvilken form for arrangement eller fest – så står vi altid klar med de gode madoplevelser og godt værtskab. I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.

Uanset om I ønsker at benytte vores lokaler, eller om jeres selskab skal holdes et andet sted, er vi klar til at stå for madoplevelserne for jer.

Chefs Table

Oplev en kulinarisk aften som ingen anden med Chefs Table – vores eksklusive koncept, der giver dig en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige. Her hos os kan du reservere vores ene ‘Chefs Table’ bord og nyde en uforglemmelig gastronomisk rejse med en skræddersyet gourmetmenu bestående af hele 10 serveringer.

Menuen består af de allerbedste, og sæsonbestemte, råvarer, med fokus på grøntsager, fisk og skaldyr. Har I særlige ønsker, er Michael selvfølgelig altid klar til at tale med jer og skræddersy en menu ud fra netop jeres præferencer.

Arrangementer

Vi elsker gode arrangementer og særlige begivenheder. Klik ind på siden med planlagte arrangementer herunder, og book jeres pladser – inden det er for sent.

Kontakt os