fbpx
Lad os stå for værtskabet
- nyd dit selskab ved bordet

Dinner by Grantland

Ofte er det vigtigt at invitere sit selskab til det helt rigtige sted – og netop der, hvor det betyder noget særligt for jer, vil vi gerne komme og være prikken over i’et for jer og jeres gæster. Vi tilbyder en række forskellige menuer – men vil selvfølgelig gerne høre meget mere om jeres tanker og ønsker.

Uanset om I er interesserede i gode madoplevelser med et par venner, eller det helt store selskab og bryllup – vi elsker alle former for selskaber ud af huset, og kan hjælpe med de små menuer til afhentning i restauranten, tapasbuffeter – og selvfølgelig også de helt store menuer med kokke og tjenere.

Private Dining

Dyk ned i den unikke verden af Private Dining, hvor hygge, samvær og smagsoplevelser går hånd i hånd. Glem alt om stress og jag – og lad os bringe restaurantoplevelsen direkte hjem til jer, så du kan være tilstede og nyde tid sammen med dine gæster.

Den afslappede stemning i dit eget hjem kombineres med kulinariske overraskelser, hvor vi tager hånd om alt for jeres selskab.

Private Dining by Grantland er mere end bare en middag – det er en mulighed for at trække stikket ud, nyde hinandens selskab og skabe minder omkring bordet. 

.. fordi nogle øjeblikke fortjener en helt særlig kulisse.

Selskaber

Man har mange ting at fejre; brylluppet, barnedåben, den runde fødselsdag eller en ”bare fordi”-fest.

Vi afholder året rundt mange former for selskaber hos Dinner by Grantland, og uanset hvilken form for arrangement eller fest – så står vi altid klar med de gode madoplevelser og godt værtskab. I kan slappe af og koncentrere jer om det, som er vigtigt for jer.

Uanset om I ønsker at benytte vores lokaler, eller om jeres selskab skal holdes et andet sted, er vi klar til at stå for madoplevelserne for jer.

Chefs Table

Oplev en kulinarisk aften som ingen anden med Chefs Table – vores eksklusive koncept, der giver dig en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige. Her hos os kan du reservere vores ene ‘Chefs Table’ bord og nyde en uforglemmelig gastronomisk rejse med en skræddersyet gourmetmenu bestående af hele 10 serveringer.

Menuen består af de allerbedste, og sæsonbestemte, råvarer, med fokus på grøntsager, fisk og skaldyr. Har I særlige ønsker, er Michael selvfølgelig altid klar til at tale med jer og skræddersy en menu ud fra netop jeres præferencer.

Arrangementer

Vi elsker gode arrangementer og særlige begivenheder. Klik ind på siden med planlagte arrangementer herunder, og book jeres pladser – inden det er for sent.

Kontakt os

tanker før festen

Antal gæster

– herunder også eventuelle børn. Specielle hensyn – f.eks. allergikere, diabetikere el. lign. De anførte priser er baseret på et minimums antal kuverter og det er en forudsætning, at samme menu serveres for alle deltagere. Til diabetikere og allergikere serveres dog altid en egnet specialmenu.

Toastmaster

Det er vigtigt, at Deres toastmaster koordinerer aftenens forløb med den ansvarshavende tjener eller køkkenet.

Dekoration

Vi tilbyder vores standard-dekoration på bordene; vaser med buketter af tørrede blomster – ønskes andet, så aftales og afregnes dette selv med en blomsterforretning.

Vi står naturligvis gerne for opsætning af al dekoration, bordkort, bordplan m.m.

Bordplan skal vi have i hænde senest 2 dage før festen og al dekoration senest om formiddagen på festdagen.Ift. duge og servietter så bestiller vi de ønskede farver hjem

Musik

Hvis der er hyret musiker, så skal de gerne gøres opmærksom på, at instrumenter m.v. skal være opstillet inden værtsparret ankommer i lokalet. Vær også opmærksom på, at musikere i flg. deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke – vi tager kr. 250,00 pr. kuvert for musikermad.

Natmad

Serveres senest kl. 01.30 på Kommandobroen, vi anbefaler 01.00… Jo senere den serveres desto færre gæster er der til at nyde den. Husk på at natmad ikke er “skrub af mad”.

Afslutning

Festen skal senest afsluttes kl. 04.00 på KommandobroenHerefter vil tjenerne på høflig vis tænde for lyset og gøre gæsterne opmærksom på at nu er festen slut. …vi oplever dog yderst sjældent, at festen ikke slutter naturligt inden det.

Børn

Menuer til børn under 10 år afregnes med aftalt pris. Vi tilbyder både vores børnemenu-kort, eller evt. en mindre version af de voksnes menu

afbestillingspolitik

Justeringer i deltagerantal indtil 3 døgn før arrangementets afholdelse; omkostningsfrit·

Justeringer i deltagerantal under 3 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 50% af kuvertprisen for de udeblevne·

Justeringer i deltagerantal under 1 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr på 100% af kuvertprisen for de udeblevne·

Ved annullering indtil 3 måneder før arrangementets startdato; omkostningsfrit·

Ved annullering 1 – 3 måneder før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 25 % af den bekræftede arrangementspris.·

Ved annullering 1 – 4 uger før arrangementets startdato; afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede arrangementspris.·

Ved annullering 1-6 døgn før arrangementets afholdelse; afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede arrangementspris.·

Ved annullering under 1 døgn før eller ved manglende fremmøde; faktureres 100% af den bekræftede arrangementspris.

Desuden forudsættes det, at restauranten holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles.

Produktsøgning

Pris
Pris - slider
DKK0DKK99.999