Selskaber ud af huset
Vi klarer maden – du nyder festen
Der er altid noget at fejre – om det er bryllup, barnedåb, fødselsdag eller bare fordi du har lyst til at samle dem, du holder af.
Hos Lille K by Grantland laver vi mad til selskaber året rundt, store som små.
Vi sørger for alt det lækre på tallerkenen, så du bare kan læne dig tilbage og nyde dagen sammen med dine gæster.
Du bestemmer rammerne – vi fylder dem med god smag.

Tapas menu
Grissini, mandler & oliven
Skaldyrssalat, citrus & karse
Spicy fiskedeller, ingefær & lime
Lufttørret skinke, pesto & rødløg
Chorizo, aioli & urter
Vesterhavost & snack pølser
Grønsagsstave & hummus
Salat, pasta & estragon
Surdejs brød & økologisk smør
Det Søde
Passionsfrugt, marengs & skovsyre
Surdejs brød & økologisk smør
298,-
pr. person uden det søde
348,-
pr. person med det søde
..det med ”småt”: Buffeterne laves fra 15 personer, og skal bestilles minimum 5 dage i forvejen. Ud af huset: De varme retter er tilberedte, men skal lunes inden servering..
Sæson menu ud af huset 2025
Sommer-Efterår 1/8 - 30/9
Kartoffel, hytteost & rejer
Kammusling, lime & sesam
Kylling, majs & timian
Carpaccio, tomat & løg
Bagt kulmule, gulerod & ingefær
Hindbær, estragon & marengs
398,-
pr. person
Efterår-Vinter 1/10-31/12
Røget laks, friskost & citron
Håndpillede rejer, peber & æggecreme
Sprød fisk, karl Johan & lime
And kål & appelsin
Gris, løg & rosmarin
Æble, karamel & creme fraise
398,-
pr. person
Tilvalg
Til dig, der ønsker lidt ekstra til menuen:
Stegt okse entrecote med sauce bordelaise og grønne asparges (serveres varm)
98,-
pr. person
Hvide Sande fisk på brød med urter og fiskefumé (serveres varm)
98,-
pr. person
Udvalg af 3 oste med tilbehør og hjemmebagt knækbrød
118,-
pr. person
..det med ”småt”: Buffeterne laves fra 15 personer, og skal bestilles minimum 5 dage i forvejen. Ud af huset: De varme retter er tilberedte, men skal lunes inden servering. Der kan ikke ændres i menuerne.
Italiensk inspireret menu
Grissini, mandler & oliven
Bruchetta med tomat, ricotta & pesto
Røget laks med aioli & urter
Tomat salat med fennikel, burrata & estragon
Salat med romana dressing & Piccorino
Stegt kylling med romansco sauce & syltet grønsager
Gratineret græskarpasta med parmesan & olivenolie
Tiramisu
Surdejs focaccia & økologisk smør
388,-
pr. person
..det med ”småt”: Buffeterne laves fra 15 personer, og skal bestilles minimum 5 dage i forvejen. Ud af huset: De varme retter er tilberedte, men skal lunes inden servering. Der kan ikke ændres i menuerne.
Skaldyrsfad & Buffet
Et overdådigt fad med friskfanget smag fra havet – perfekt til festlige anledninger.
Indhold pr. person:
3 stk. østers (Fine de Claire)
10 stk. skalrejer
2 stk. krabbekløer
3 stk. jomfruhummer
1 stk. kammusling
1 glas skaldyrssalat
300 g dampede blåmuslinger
Serveres med urtesalat, aioli, rødløgsvinaigrette, grillet citron og
surdejsbrød.
648,-
pr. person
(min. 8 personer – bestilles senest 5 dage før)
Lidt ekstra:
Halv hummer:
278,-
pr. stk.
By Grantland-menuen
Grillet dansk laks med Vesterhavsost & æblemost
Dansk kalvefilet stegt som Entrecôte, hertil kartofler, sæsonens grønt & kalvesauce
Citrondessert med is, sprødt & marengs
Surdejsbrød & økologisk smør
398,-
pr. kuvert
Vesterhavsmenuen
Saltet lyssej med peberrods crème, dild & lime
Pocheret hummer med grillet tomat, fennikel crudité & citron
Hvide Sande fisk bagt med urter, hertil kartofler, sæsonens grønt & sauce Hollandaise
Sæsondessert, varierer efter årstiderne
Surdejsbrød & økologisk smør
578,-
pr. kuvert
Signatur-menuen
Pocheret hummer med grillet tomat, fennikel crudité & citron
Stegt jomfruhummer med selleripuré, estragon & æble
Bagt pighvar med spidskål, kartoffel & fiskefumé
Miso, passionsfrugt, havre & karamel
Surdejsbrød & økologisk smør
698,-
pr. kuvert
Ovenstående priser er gældende ved minimum 30 kuverter og inkluderer kokke under middagen. Under 30 kuverter tillægges kokkeløn
Skræddersy din egen menu:
Vi har lavet en række forslag herunder:
Reception inden middag
SNACKS:
Kartoffelchips, friskost & purløg
30,-
Saltede mandler & Gordal oliven
30,-
Fine de claire østers, rødløgsvinaigrette & citron, pr. stk
35,-
Caviar, blinis & rygeost, 10 g pr. person
188,-
Krustade, krabbe, estragon & ørredrogn, 2 stk
50,-
Grougeres, trøffel & skinke, 2 stk
50,-
Jomfruhummer i surdej & citron, 2 stk
75,-
Hamachi, avocado & sesam, 2 stk
75,-
FORRETTER:
Grillet tomat med citron, estragon & Arla Unikas ”Den Hvide Dame”
Saltet lyssej med peberrods crème, dild & lime
Grillet dansk laks med Vesterhavsost & æblemost
Rørt oksetatar med kartoffelchips, syltet løg & karse
Halv hummer med hvidløg, fennikel & grillet citron (kan også vælges som hovedret)
80,-
tillæg
Pocheret hummer med grillet tomat, fennikel crudité & citron
50,-
tillæg
Stegt jomfruhummer med selleripuré, estragon & æble
60,-
tillæg
3 Små serveringer til deling, anrettet på mindre fade. (Råvarer aftales efter ønske)
5 Små serveringer til deling, anrettet på mindre fade Serveres af 2 omgange (Råvarer aftales efter ønske)
98,-
tillæg
Til alle forretter serveres Surdejsbrød & økologisk smør
HOVEDRETTER
Hvide Sande fisk bagt med urter & sauce Hollandaise
Bagt pighvar & fiskefumé
80,-
tillæg
Stegt Hopballe kylling med brunet smør & hønsefondKrondyrryg stegt som peberbøf
Dansk lam i variation 3 tilberedninger; stegt, braiseret & friteret
Dansk kalvefilet stegt som entrecote & kalve sauce
Krogmodnet højreb af okse stegt som Côte de beouf & sauce Bordelaise
75,-
tillæg
Dansk oksemørbrad stegt med timian & rødvinssauce (kan også laves som peberbøf)
50,-
tillæg
Til alle hovedretter, serveres der økologiske grønt efter sæson, samt kartofler
DESSERTER
Sæson dessert, varierer efter årstiderne
Osteudvalg med 3 oste, knækbrød & sødt
30,-
tillvalg ekstra oste pr. stk.
Sæson dessert, varierer efter årstiderne
Osteudvalg me
Miso, passionsfrugt, havre & karamel
Chokolade- & karameldessert med vaniljeis & knas
Citrondessert med is, sprødt & marengs
d 3 oste, knækbrød & sødt
3 Retter:
448,- pr. kuvert
4 Retter:
578,- pr. kuvert
5 Retter:
698,- pr. kuvert
Ovenstående priser er gældende ved minimum 30 kuverter og inkluderer kokke under middagen.
NATMAD
Hotdogs: Croissant’er: Oste- pølsebord: Briochebrød med pølser og diverse tilbehør
2 slags; med hønsesalat og skinkesalat
3 forskellige slags pølser/skinke,
2 slags oste diverse tilbehør, samt brød og smør