Snacks
vi anbelfaler at man deler 2-4 Snacks, 2 personer inden en hovedret.
Mandler & oliven
68,-(G, L, V)
Kartoffelchips & dip
58,-(G, L, V)
Surdejsbrød
40,-m. pisket smør (L, V)
Trøffelfritter
88,-(G, L, V)
Fine de Clairs østers
118/200/350,-m. citron & rødløgsvinaigrette, 3/6/12 stk (L, G)
Fisk & skaldyr
Håndpillede rejer
188,-serveret med surdejsbrød, salat & urtecreme (G, L)
Lille K-skud
228,-pandestegte fiskefilet & skaldyrsalat serveret på surdejsbrød med syltetgrønt & grillet citron (G, L)
Fish´n´chips
198,-sprøde fisk i panko med sauce tatare, fritter & grillet citron (L)
Dagens fisk
Dagsprisserveret med kartoffel, sauce & grillet citron (G, L)
Kød & grønt
“Toast”
168,-grillet surdejsbrød med tomat, pesto & comté serveret med marineret salat & krydder urter (G)
Carpaccio
188,-af okse serveret med mandler marineret salat & comté samt surdejsbrød (G, L)
Frokost bøf
198,-af dansk kalv serveret med pommes, grønsalat med vinnegrette samt sauce bearnaise (G, L)
Vi steger bøffen medium, medmindre den ønskes gennemstegt
Frokost menu - 2 retter
298,-Se tavlen i restauranten for dagens menu. (L)
Forretten fra menuen
148,-
Forretten fra menuen
198,-
I restauranten kan man derudover hver dag se et udvalg af vores ‘tavleretter’ som udvælges om morgenen baseret på køkkenets kreativitet og friske lokale råvarer.
Børn under 12 år
Sprød fisk
118,-serveret med pommes, grøntstave & ketchup (G, L)
Sprød kylling
118,-serveret med pommes, grøntstave & ketchup (L)
Toast
98,-serveret med pommes, grøntstave & ketchup (L)
Dessert
Flødebolle
30,-Fra Summerbird m. vanilje & marcipan eller hindbær & marcipan
Fyldte chokolader
50,-2 stk Summerbird chokolader
Macarons
50,-2 stk.
Sødt-tallerken
130,-2 flødeboller, 2 chokolader, 2 macarons
Vaniljeis
80,-m. chokolade- & karamelsauce
Æblekage
80,-m. makroner og flødeskum
Oste-tallerken
135,-3 slags oste m. sødt & sprødt
Vi kan tage hensyn til allergier m.m. – men det skal beskrives når bookingen foretages.