fbpx

menu

Hverdagstilbud

Onsdagsbøf

Oksemørbrad servereret med grønt, fritter & sauce Bearnaise (G, L)
kun onsdage.

250,-

Torsdagsburger

En ny burger hver torsdag, servereret med fritter & dip.
+ 1 valgfri sodavand, fadøl eller 1 glas vin (G, L, V)
kun torsdage.

200,-

Snacks

vi anbelfaler at man deler 2-4 Snacks, 2 personer inden en hovedret.

  • Saltede mandler
    60,-
    & store grønne oliven (G, L, V)
  • Kartoffelchips
    50,-
    med dip & purløg (G, L, V)
  • 2 stk surdejsbrød
    28,-
    kuvertbrød med smør (G, L, V)
  • 4 stk surdejsbrød
    40,-
    kuvertbrød med smør (G, L, V)
  • Trøffelfritter
    90,-
    med Havgus & trøffelmayo (G, L, V)
  • Koldrøget laks
    98,-
    med mormor-dressing & urteolie, 4stk (G, L)
  • Serrano skinke
    88,-
    med olivenolie & peber (G, L)
  • Store sprøde rejer
    80,-
    med chilimayo, 4 stk (L)
  • Skaldyrssalat
    98,-
    med sprødt & karse (G, L)
  • Fine de Clairs østers
    140/248/378,-
    med rødløgsvinaigrette & grillet citron (3/6/12 stk) (G, L)
  • Classique Baerii, Prunier
    220 – 400,-
    med blinis, mild rygeost & purløg (10/30gram) (G, L)

Hovedretter

  • Fish´n´chips
    198,-
    sprøde fisk i panko med sauce Tatare, fritter & grillet citron (L)
  • 'Lille K-skud'
    228,-
    sprød fisk & skalddyrssalat; serveret på surdejsbrød med syltet grønt & rød dressing (L)
  • Stegt kulmulefilet
    298,-
    fisk stegt på sprødt crouton-brød; serveret m. kartoffel, grønt & sauce
  • Dagens fisk
    Dagspris
    serveret med kartoffel, grønt & sauce (G, L)
  • Moules Mariniéres
    218,-
    hvidvinsdampede blåmuslinger med aioli & surdejsbrød
  • Sprøde fritter
    48,-
    hvis det ønskes til fx Moules Mariniéres
  • Burger
    218,-
    krogmodnet oksekød, patato bun, salat, ost, løgkompot, fritter & trøffelmayo (G, L, V)
  • Bøf Bearnaise
    358,-
    okse ribeye, grønt, fritter & sauce Bearnaise (G, L)
  • Salat
    188,-
    m. pocheret æg, sprødt rugbrød, artiskokker & mild sennepsdressing. Hertil surdejsbrød & smør (G, L, V)

I restauranten kan man hver dag se et udvalg af vores ‘tavleretter’ som udvælges om morgenen baseret på køkkenets kreativitet og friske lokale råvarer.

Dessert

  • Flødebolle
    30,-
    Fra Summerbird m. vanilje & marcipan eller hindbær & marcipan
  • Fyldte chokolader
    50,-
    2 stk Summerbird chokolader
  • Macarons
    50,-
    2 stk.
  • Sødt-tallerken
    130,-
    2 flødeboller, 2 chokolader, 2 macarons
  • Hindbær lagkage
    75,-
    m. hindbær sauce
  • Lille K's lagkage
    120,-
    m. vanilje, solbær & knas
  • Vaniljeis
    80,-
    m. karamelliserede popcorn
  • Chokolademousse
    80,-
    m. karamelliserede popcorn
  • Trifli
    80,-
    m. rabarber, knas & flødeskum
  • Oste-tallerken
    135,-
    3 slags oste m. sødt & sprødt

Børn under 12 år

  • Sprød fisk
    108,-
    med fritter, dip & gnavegrønt (G, L)
  • Sprød kylling
    108,-
    med fritter, dip & gnavegrønt (G, L)
  • Frikadeller
    108,-
    med fritter, dip & gnavegrønt
  • Toast
    78,-
    med skinke & ost, samt dip & gnavegrønt (V)

Kontakt os

Produktsøgning

Pris
Pris - slider
DKK0DKK99.999