Sommermenuen
-
2 retter 348,- pr. person
Grillet laks, syrnet fløde & urter
Dagens fisk, kartoffel, ærter, bacon & sauce ELLER Dansk kalv, fritter, salat & sauce bearnaise
Skaldyrsfad (forudbestilling)
-
Skaldyrsfad 578,- pr. person
østers, jomfruhummere, krabbekløer, kammuslinger, rejer, blåmuslinger, skaldyrssalat, viniagrette, dip & surdejsbrød (1/2 hummere kan tilkøbes for 200,-)
Skal forudbestilles på mail senest to dage før. Minimum 2 personer.
Snacks
-
Mandler & oliven 68,-
-
Kartoffelchips & dip 68,-
-
Oste-fritter 88,-
m. ost & trøffelmayo
-
Surdejsboller 2stk. 35,-
-
Fine de Clairs østers 138/200/350,-
m. citron & rødløgsvinaigrette, 3/6/12 stk.
Fisk & skaldyr
-
Håndpillede rejer 198,-
m. marineret salat, urtemayo & surdejsbrød
-
Fish’n’chips 198,-
m. sprød fisk, fritter, grillet citron & sauce tartare
-
Lille K-skud 228,-
m. sprød fisk, rejesalat, syltet grønt & surdejsbrød
-
Moules marinéres 238,-
m. blåmuslinger, hvidvin, urter, sprøde fritter & urte-mayo
-
Bagt hel rødtunge 338,-
m. kartoffel, urter, sauce & grillet citron
-
Dagens fisk 248,-
m. kartoffel, ærter, bacon & sauce
Kød & grønt
-
Carpaccio af okse 198,-
m. mandler, trøffel, salat, ost & surdejsbrød
-
300g rib-eye 358,-
m. fritter, salat & sauce bearnaise Vi steger bøffen medium, medmindre andet ønskes
Ost & desserter
-
5 oste, sødt & sprødt 150,-
-
Vaniljeis, hindbærsorbet & havtornsorbet 128,-
-
Jordbær-rabarber trifli m. is 88,-
I restauranten kan man derudover hver dag se et udvalg af vores ‘tavleretter’ som udvælges om morgenen baseret på køkkenets kreativitet og friske lokale råvarer.
-
Sødt-tallerken 130,-
2 flødeboller, 2 fyldte chokolader & 2 macarons
-
Summerbird chokolader 2stk 50,-
-
Summerbird grand cru flødebolle 30,-
Børn under 12 år
-
Sprød fisk 118,-
m. pommes, grøntstave & ketchup
-
Sprød kylling 118,-
m. pommes, grøntstave & ketchup
Vi kan tage hensyn til allergier m.m. – men det skal beskrives når bookingen foretages. Spørg personalet for nærmere information.
-
Toast 98,-
m. pommes, grøntstave & ketchup
-
Vaniljeis 48,-
m. krymmel