Onsdags - bøf
kalvemørbrad m. fritter & sauce Bearnaise
.. kun onsdage (G, L)
250,-
Torsdags - burger
oksekød, potato bun, salat, ost, løgkompot, dressing fritter & trøffelmayo (G, L, V)
.. kun torsdage
175,-
Snacks
4 stk surdejsbrød
40,-kuvertbrød med smør (G, L, V)
Trøffelfritter
90,-med Havgus & trøffelmayo (G, L, V)
Store sprøde rejer
60,-med chilimayo, 4 stk (L)
Fine de Clairs østers, 3 stk.
140,-med rødløgsvinaigrette (G, L,)
Hovedretter
Fish´n´chips
160,-sprøde fisk i panko med sauce Tatare, fritter & grillet citron (L)
'Lille K-skud'
200,-sprød fisk & skalddyrssalat; serveret på surdejsbrød med syltet grønt & rød dressing (L)
Burger
200,-krogmodnet oksekød, patato bun, salat, ost, løgkompot, fritter & trøffelmayo (G, L, V)
Weekend menu
400,- pr. person4 små anretninger til forret. Stegt okse til hovedret med kartoffel gratin, sæsongrønt & rødvinsauce. Chokoladedessert med marengs karamel & skovsyre samt is. Tilvalg for oksemørbrad 80,- pr. person.
BEMÆRK: skal bestilles seneste 2 dage før.
Vi har gjort alt i denne menu klar, men I skal selv hygge med den sidste tilberedning derhjemme. (Minimum 2 personer / maks 10 personer)
Bøf Bearnaise
300,-Rib-eye, grønt, fritter & sauce Bearnaise (G, L)
Børn
Sprød fisk
110,-med fritter, dip & gnavegrønt (G, L)
Sprød kylling
110,-med fritter, dip & gnavegrønt (G, L)
Frikadeller
110,-med fritter, dip & gnavegrønt
Toast
78,-med skinke & ost, samt dip & gnavegrønt (V)